Myynti ja toimitusehdot

Myyjä

Myyjänä toimii Kauppapellavainen Oy. Y-tunnus 3141507-3


Maksuehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupassamme voitte maksaa yleisimmillä suomalaisilla maksutavoilla. Palvelun tarjoaa OP Ryhmän Checkout Finland Oy. Tarkemmat kuvaukset eri maksutavoista voitte lukea tästä
Noudettaessa voitte maksaa yleisimmillä suomalaisilla pankkikorteilla tai käteisellä.


Toimitusehdot

Kotimahan lähetämme tuotteet 3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimituskulut ovat kiinteät 4,90 €. Yli 50€ tilaukset toimitamme veloituksetta. Lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Jos haluatte tilata tuotteen ulkomaille, oletteko ystävällisesti yhteydessä, niin tarkistamme toimitushinnan.

Noutopisteemme sijaitsee osoitteessa: Pikkusirkuntie 4, Espoo 02660. Noutoajankohdasta tulee aina sopia etukäteen info@pellavainen.fi. Tuotteita varastoidaan Tuusulassa minkä takia noudot ovat yleensä mahdollisia 2-3 päivän päästä tilaukseta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Jos haluat tehdä palautuksen, olethan yhteydessä info@pellavainen.fi, niin sovimme palautusjärjestelyistä.

Palautuksesta aiheutuneet kulut maksaa asiakas.

Poikkeuksena ovat tuotevirheet, jotka palautetaan myyjän kustannuksella. Palautusoikeutta ei ole tilaustuotteilla, ellei tuotteessa esiinny tuotevirhettä.

Palautamme rahat aina sillä maksutavalla, jolla tilaus on suoritettu.